За щастие Лили Иванова се възстанови за няколко дни

Неприятна случка уплаши Лили Иванова. Инцидентът се случил след края на концерт на примата. Лили Иванова си докара сериозен здравословен проблем от любовта си към меда. Една от тайните за вечна младост на Лили Иванова е именно похапване на мед. Всяка сутрин тя изпива на гладно чаша топла вода, в която има разтворена лъжичка мед.

За съжаление от тук нататък Лили Иванова ще трябва да си лиши от любимото си сладко изкушение. Причината за това е тежкият алергичен шок, който получи след консумацията на мед. След края на концерта си Лили Иванова хапнала няколко лъжички мед. Само след няколко минути изпълнителката на "Детелина" се подула. Най-засегнато било лицето и по-специално устните, които се подули до неузнаваемост.

[caption id="attachment_414090" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова получи алергичен шок[/caption]

Лили Иванова много се уплашила. Приближените й веднага я откарали на лекар. Докторът установил, че певицата е развила алергия към меда, вероятно от всекидневната му консумация. Той забранил на Лили Иванова да консумира мед. За щастие отокът и зачервяването преминали за няколко дни, но въпреки това уплахата за Лили Иванова остава, пише ПИК.

Преди няколко дни примата на българската естрада получи вест, която много я зарадва. Тя си върна правото да изпълнява емблематичната за нейната кариера песен "Детелини", след като бившият съпруг, който е композитор на парчето, й забрани да го изпълнява.