Че Галена може, иска и знае как да провокира, е ясно отдавна. Още преди години, когато нарочно и напълно с нейно знание беше пуснато страшно скандалното клипче във ваната. Да, същата онази вана, в която певицата беше с мъж и го задоволяваше с устата си...

Въпросното видео може да е всякакво, но едно е сигурно - то изстреля чалгарката директно на върха и оттогава тя се слави като номер едно по провокации и топ изкусителка.

Отдавна не се беше развихряла в това направление Галенка, която от доста време насам отново буди хорския интерес и одумки, само че с опасните инсулинови инжекции, които си бие, за да е слаба. Днес обаче мрежата се разтресе от друго - певицата си пусна снимка, на която й се вижда абсолютно всичко от кръста нагоре.

Целият бюст на Галена е гол и му се вижда абсолютно всичко. И вие съзирате зърната, нали?! Направо бомба, докато надолу половинката на Галин Вафлата е спретната като русалка.

Коментарите в нета тъкмо ескалираха и бяха най-разнообразни - от осанна, до разпни я, когато се разбра, че Галена всъщност е облечена. Да, това върху нея просто е супер модерна и интересна блуза.

Язък, нали?! Знаем, че мъжете няма да са особено доволни.

Източник: Crimesbg.com