Пълен комплексар и неудовлетворен човек - така нарече мъжът на Цветелина Грахич Слави Трифонов, който не спира да се заяжда с босненката, макар и задочно. Последният удар от Дългия към Грахич беше да запише с нова певица общото им парче "Искам те пак", в момента той го пее с израелката Нофар Батат.

Помолена за коментар, самата Цвети отказа да каже каквото и да било като просто заяви, че Слави и целият му екип са смешни хора, които не иска и не си струва да коментира.

Тогава обаче думата взе половинката й Кристиян Шаламанов, който от месеци вече е и законен съпруг на Грахич. Той защити жена си като достоен мъж и призна, че още не може да проумее що за комплекси има Трифонов, за да продължава да мрази Цветелина, с която се разделиха преди толкова много години.

"Ти си Слави, бе! Ти си уж институция, а се занимаваш и гледаш да нараниш едно беззащитно момиче като Цвети, която е имала и много тежък живот, далеч от родината си, от родителите си. Защо го прави това, ум ми не побира, но и до ден днешен името на Цветелина е табу за екипа му. Забранено е да го изричат пред него. Пак казвам, не си обяснявам подобно поведение, освен с тежки комплекси и лична неудовлетвореност", каза Кристиян.

Източник: Crimesbg.com