Снахата на Васил Божков - Ива Софиянска, шокира всички като публично се изправи в мрежата и съобщи, че страда от тежка диагноза. Половинката на Антон Божков изобщо не се поколеба да говори за състоянието си, което, по думите й, е много сериозно и надали е обратимо.

Софиянска заяви, че страда от тежка алергия - към хора. "Да, от доста време ми се е развила тази алергия и ви признавам - алергична съм към хора, много от тях направо не мога да ги дишам. Затова и не ми се прибира почти никога в града", сподели Ива, която е на морето със семейството си.

Въпреки че фамилията й и тази на мъжа й притежават меко казано солидни финанси, тя е избрала да почива отново на каравана. И не, не говорим за супер луксозните каравани от милиони долари, които сме виждали по телевизията и нета, а напълно обикновена и с външна баня.

Ива се къпе в нея, както е показвала, а през останалото време пере, простира и готви сама, като дори не се срамува да си покаже побелелите корени на косата, които не са виждали боя по обясними причини.

Може би заради този й характер се говори, че Васил Божков не я харесал за снаха и не дошъл на сватбата й със сина му. Въпреки това той е поел целия масраф за венчавката, която беше наистина пищна и струваше около 100 бона в хотел Шератон.

Източник: Crimesbg.com