Преди време той изгуби ръката си в зверска катастрофа, но поне остана жив и това е нещото, за което е благодарен на Бог. Иво Карамански - син явно е осмислил живота си след това премеждие и е останал чужд на чисто човешката суета, претенции и мрънкане.

Днес обаче той направи нещо, което впечатли мнозина и му спечели заслужени овации - свали протезата си и се показа без нея. Както знаем, след инцидента, на Иво беше направена супер скъпа и модерна протеза за ръка, с която да живее така, все едно има своята си собствена. Навсякъде го виждахме с нея, а той дори се смееше, че прилича на Робокоп.

Е, с наближаване на появата на първото му дете обаче, той очевидно не мисли за нищо друго, а най-малкото за това как изглежда. Виждаме го как си играе на конче с малкия син на любимата си Антоанет Пепе, която ще роди всеки момент.

Иво е като истински баща за трите й деца от двама различни мъже, а четвъртото й ще е негово. Говори се, че бебето е момиче, макар да не са го споделяли публично.

"Тази Антоанет трябва свещи да пали от благодарност към Господ, че й даде този мъж и дано не го разочарова като роди от четвърти някой ден", коментират близки до двойката.

Източник: Crimesbg.com