Огромен скандал заплашва да се развихри, а предисторията му е от няколко дни. Вместо да отшумят обаче, страстите се нагорещяват и нещата ескалират. Според много потребители - с пълно право за Наум Шопов и Теа Минкова.

Както знаем, Наум беше нападнат не просто остро, а брутално и просташки от ергенката Силви Русева, която уж е адвокат и знае колко лесно можеш да бъдеш осъден за публична обида. Това обаче не я вълнува и пред очите на всички направи Наум на нищо - по възможно най-просташкия и невъзпитан начин, който скоро сме виждали. Ще го видите и сами.

След като Наум качи клатко клипче в нета как свири на хармоника - нещо, което Силви постоянно правеше в "Ергенът", с надеждата да омае Алек Младенов, тя изригна като вулкан.

Не ни се иска да повтаряме гнусните обиди, които Силви написа лично под поста на Шопов и които са видени от хиляди хора. Тя го изкара едва ли не некадърник и отрепка, която се издържала, благодарение на нея. Наум бил л@йно миризливо, а детето му нарече сополиво лапе.

Сещате се какво предизвика това у половинката на Наум и майка на "сополивото лапе" - Теа Минкова, нали?! С цялото право на света, Теа избесняла и се заканила да съди наглата адвокатка, която от самото риалити се доказа като крайно нехаресвана от зрителите персона.

Източник: Crimesbg.com