Честито и хаирлия да е! Любимката на чалга феновете - Преслава ще става майка за втори път. Певицата, която вече е на 40 години и има една пораснала дъщеря Паола, очаква второто си бебе и няма да сгрешим, ако кажем, че се надява да е момче.

Разбира се, въпросът кой е таткото на бъдещото бебе не е на дневен ред, защото за всички е ясно, че това е Павел Лазаров, от когото е и Паола. С Преслава са заедно от много години и макар че не са правили официална сватба, се разбират чудесно. Дори се твърди, че Преси не искала брак, защото се бояла, че подписът убива любовта и вкарва рутината в дома на влюбените.

Тези дни певицата се появи на участие видимо наедряла, но и не го крие, защото вече е в четвъртия месец от бременността си. Както виждаме, тя е в тясна розова рокля, която ярко подчертава коремчето й - типично за този период от бременността.

Преди това Преси беше дори доста слаба и мнозина я съветваха да напълнее малко, но тя не даваше и дума да се издума, защото се харесва "тънка". Добричлийката обаче се оказа по-умна от бившата си дружка Галена, защото отказа да се боде с опасните инсулинови инжекции и се втали по нормален начин - по-бавно, но здравословно, със спорт и режим.

Пожелаваме й лека бременност и едно здраво и красиво бебче!

Източник: Crimesbg.com