Калина Сакскуборготска бе хваната да шофира в нетрезво състояние миналата година. От тогава се крие от медиийното внимание. Последнитe й снимки от погребението на княз Фердинанд предизвикаха редица коментари.

Дъщерята на Симеон Сакскуборготски тренира усилено и има доста добре развита мускулатура. За пръв път коментира тялото си:

„Ако не тренирам, не се чувствам добре. Единствената причина да го правя е, че съм здрава и се чувствам добре“ – заяви тя.

За годините, в които тренира Калина е научила, че постоянството е ключово в спорта, както всичко друго в живота. Тя се храни здравословно, спи достатъчно, не пие и не пуши. Това е нейният начин да се бори със стареенето.

Още като дете княгинята е запалена по спорта. Във Франция често кара ски, също прави по няколко часа преход в планината. Когато среща съпруга си Китен Муньос, той я зарежда с дисциплина и воля. Повече от две десетилетия е на режим.

От 2000-та година двамата имат личен треньор. Всеки ден Калина разхожда и кучето си по няколко часа.  Не е рядкост да язди и коне. Резултатът е видим за всички.

Източник: lifestyle.bg