В лицемерие и фалш беше обвинена Гала и то от хората, на които държи най-много - зрителите. Та нали именно заради тях тя е на екран вече 30 години, което е колосално много. А и смята да се задържи до пенсия и след това, което за никого не е тайна.

Тъкмо зрителите обаче я нарекоха фалшива днес, когато тя, която уж е в отпуска и се занимава с бременността на щерка си Мари Будева, намери време да отбележи напускането на Деси Стоянова от Би Ти Ви.

Гала пожела успех на Деси в мрежата, макар че през всички тези години двете са абсолютни конкурентки и се борят за рейтинг. Когато Сашо Кадиев напусна и на негово място дойде по-красивият, но по-безличен Петър Дочев, Гала била на върха на щастието, а сега, след напускането и на любимката Деси, направо изпаднала в екстаз и това говорят няколко колеги от собствения й екип.

Пред хората и пред Стоянова обаче тя го разиграва мила и добра. "Как няма да й пожелава успех и да не пише в нета?! Ако трябва и в западни медии ще го отбележи, да не би Десито да реши да се върне. Дюшеш й дойде това напускане на Гала, защото така няма да има конкуренция и с право смята, че ще си води предаването цял век", коментират в нета.

Все още не е ясно кой ще замести Стоянова, но едва ли ще има толкова дългогодишни фенове като Гала.

Източник: Crimesbg.com