Джей Ло се появи в Хемптънс на файтон. Актрисата използва образа на Шарлот, кралицата от сериала „.Бриджъртън”.  Лопес позира в пищна бална рокля на своеобразен трон. Певицата постоянно се усмихваше, сякаш в живота й няма семейна драма.

Бен Афлек не беше на това тържество. Актьорът не е виждан със съпругата си от юни: Интернет все повече обсъжда раздялата на двойката, особено след като Бен вече се изнесе от семейното имение, където живееше с Джен.

Звездата смени няколко тоалета през вечерта, забавлява гостите със собствени песни, които изпълняваше заедно с оркестъра. Лопес изглеждаше естествено в обстановката във викториански стил. Певицата си тръгна от купона с кон и  файтон.

Интернет започна да обсъжда празника на звездата. „Как й отива този стил, викторианска дама“, „Красавица, тя сякаш се усмихва, но очите й са тъжни“, „Къде е Бен? Защо го няма наоколо? Наистина ли е раздяла?“, „По някаква причина е тъжна гледка. Няма съпруг наблизо, но усмивката е някак насилена“, пишат блогърите.

Джей Ло и Афлек вече са готови с документите за развода, остава само да ги подпишат. Въпреки това и двамата правят последни усилия да спасят брака си.

Източниик: Космо.ру