Певицата с уникалния глас - Десислава, не е бременна за трети път (поне доколкото знаем). Тя обаче взриви мрежата с появата си преди минути, на снимка, на която е редом до колегите си и приятели Азис и Малина.

Фотото предизвика истински трус сред потребителите, които не крият шока си. А причината са "габаритите" на Деси, която е станала двойна на Азис и тройна на Малина. Да, Десислава почти постоянно е имала проблеми сд теглото си, но чак толкова пълна не сме я виждали.

Иначе в лицето си е същата симпатяга - тя е с хубаво излъчване и правилни черти, но откъм килограми наистина е изтървала нещата, както се изразиха в нета.

Мнозина се чудят какво става с нея, защото уж беше се подложила на диети и режими за отслабване, а резултатът е с повече от обратен ефект. Някои предполагат, че певицата може да е развила проблеми с щитовидна жлеза, които водят до покачване на теглото, или пък инсулинова резистентност, предизвикваща същото.

"Направо изглежда подута, това категорично не е бременност обаче. Първо Деси няма мъж до себе си и второ е на 45 години с две деца, едва ли ще иска тепърва ново раждане. Тя самата беше казвала, че не яде много и не е от апетит това, така че е добре да се посъветва със специалисти", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com