Стефан Данаилов усеща навсякъде в дома си присъствието на починалата си съпруга

Стефан Данаилов проговори за пръв път след смъртта на съпругата си Мария. Овдовелият актьор не крие, че болката му след загубата е огромна. Въпреки това обаче Стефан Данаилов е категоричен, че ще се съвземе и ще продължи с делата си по старому. Тъй като това би искала и съпругата му.

[caption id="attachment_413112" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов[/caption]

В предаването на бТВ CoolT, Стефан Данаилов споделя, че никога не е предполагал, че ще усеща толкова остро липсата на Мария. Актьорът усеща починалата си съпруга във всяко кътче на общия им дом. Именно с това е свързана и най-голямата болка на Ламбо. "Бях с нея много по-малко време отколкото би трябвало", разказва звездата. И допълва, че ако има нещо, което би променил, ако можеше, това е да прекарва повече време със съпругата си.

"Когато разбрах, че съм болен, си казах, че трябва да се оправя, за да не я оставям сама. А то какво се случи", разказва опечаленият Стефан Данаилов. Той признава, че е оптимист и ще успее да се справи със загубата, макар да осъзнава, че животът му вече никога няма да е същият.

Звездата няма как да пропусне и писанията в жълтите медии, които през годините системно тровеха и него, и Мария. "Само тя си знае какво е преживяла през тези години", с тъга признава актьорът.