Нана Гладуиш преценила, че майка й ще се чувства по-добре там

Нана Гладуиш изпрати майка си в старчески дом. Родителката на тв водещата е болна от Алцхаймер. Заболяването при нея е в напреднал стадий.

Блондинката, която успя да пребори рака, преценила че майка й ще се чувства най-добре на подобно място. Тя избра луксозен частен хоспис, намиращ се в село Лозен, научи Хот арена.

Таксата за месечен престой там е около 800-1000 лева. За възрастните се грижи квалифициран медицински персонал. Таксата включва четирикратно хранене, научи "Галерия".

Обслужването в частния хоспис, както и хигиената са на ниво. Квалифицираните специалисти се грижат не само за здравето на възрастните, но и за техния комфорт по време на престоя им в заведението. Често в хосписа гостуват певци, които изпълняват стари градски песни и забавляват възрастните, пише Хот арена.

Тв водещата преживя най-тежките мигове през последните няколко години. След дълга и продължителна битка тя успя да се пребори с рака. Нана Гладуиш успя да победи коварното заболяване. Тя се подложи на няколко курса химиотерапия в  най-известната клиника в Израел.

Нито за миг тя не загуби вяра, че ще справи и ще успее да надвие това коварно заболяване. За щастие тя наистина успя.

[caption id="attachment_452093" align="alignright" width="300"]Нана Гладуиш Поредното изпитание за Нана Гладуиш - майка й е болна от Алцхаймер[/caption] Наскоро Нана Гладуиш взриви родните медии с изказването си за рака. Думите й бяха провокирани от спечелилата слава Наташа Вълкова, която твърди, че е успяла да пребори рака с чесън.

Блондинката заяви, че думите й са манипулация и призова хората да не й вярват, тъй като единственият вариант за живот след рака е химиотерапия.

Нана заяви, че не е нелепо да се вярва на подобни твърдения. Тя се обърна към болните от това заболяване да не губят ценно време и да не се заблуждават, че могат да се излекуват с чесън и сиропи с неизяснени лечебни качества.