Цирковете в "Ергенът" продължават с пълна сила и тази седмица, когато една от момите, които ще бъдат изгонени от Алек Младенов, ще спретне голямо шоу. Участничката няма да повярва, че си тръгва и ще се разреве от яд, защото други трябвало да си отидат преди нея.

Тя така и не вдява, че досега е стояла в шоуто само по "вина" на продуцентите, защото е сред малкото жени, които Алек така и не целуна, какво остава да покани на индивидуална среща.

Да, говорим за чалгарката Киара, която бе напът да си ходи още преди време, но Младенов се смили, а може би екипът реши така... и внезапно отиде да й донесе розичка. Тогава Киара се разплака и му прошепна, че го харесва, че едва ли не е влюбена и иска да й даде шанс да се опознаят...

Дрън-дрън, разбира се, че в това няма и грам истина, просто момичето си натиска парцалите в името на рейтинга. Зрителите не одобряват нито нея, нито Криси, нито срамежливата Екатерина, която напоследък се е превърнала едва ли не във фикус - седи и само гледа.

Освен Киара, идва и редът на Криси да напусне предаването като също ще си тръгне разочарована. Тя обаче поне успя да получи целувка от ергена, докато Киара и Надя, кой знае защо още не са усетили устните му върху своите.

Източник: Crimesbg.com