Светлана Гущерова хвърли неочаквана бомба с дълбоко лично признание, което никой не очакваше. При все, че откакто се омъжи за Християн Гущеров и му роди четири деца, тя винаги е усмихната и твърди колко е щастлива, тези й думи прозвучаха направо шокиращо за последователите й.

Всъщност поводът Гущерова да проговори, е дълбокото разочарование и обида от хора, които е смятала за страшно близки, за приятели. Оказало се обаче, че се е лъгала.

"През миналата година имах крайно тежък период, изживях голям кошмар. Затова и се върнах към църквата, където не бях влизала от години, просто не виждах друг изход. Много съм плакала и ми беше много тежко, но не искам да говоря конкретно за това, а за урока, който научих от този период", казва Светлана.

А именно - тя осъзнала, че болшинството от хората, на които е вярвала и смятала, че може да разчита, са я предали. "Мислех, че имам около десетина души, на които вярвам. На едни вярвах безрезервно, а към други имах съмнения, но какво се оказа - че в крайна сметка местата им се размениха. И разбрах, че имам само двама истински приятели. А останалите, които съм водила по почивки и съм ги глезила с какво ли не, просто са ме използвали", обидена е блондинката.

Не е ясно дали проблемите й са били свързани с Гущеров и отношенията им.

Източник: Crimesbg.com