След снощната почти филмова романтика между Алек Младенов и Надежда Вишева, днес последователите й се събудиха с новина, която ги шокира. А именно - любимката им е била откарана в болница, където е поставена на системи.

Няма нито лъжа, нито измама, защото е налично доказателство. Самата Надежда пусна снимка от болничното легло, където се опитва да се разсее с четене на книжка за любовта и духовното израстване...

Състоянието на Надя е към днешна дата. Знаем, че снимките на "Ергенът" приключиха още есента, а фотото, което тя публикува, е от днес, когато отдавна вече си е в София. Не е ясно какво се е случило, а и тя не е коментирала нищо по темата засега.

Някои се чудят дали Алек Младенов е с нея, защото се появиха слухове, че именно тя е голямата победителка във формата, а не Магдалена Томова. А и поне през последните няколко епизода, сякаш Вишева има повече влияние над Алек от Маги.

Синеочкото буквално сияе до нея, умира да я целува и дори жестоко пренебрегна снощи Киара, за да се усамоти с Надежда. Че отгоре на всичко чалга певицата не получи и роза от него, и се изнесе като изпъдена, но това е отделна тема...

Източник: Crimesbg.com