Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да водят война помежду си. Двамата актьори са изправени пред пореден съдебен конфликт, като Брад е поискал да види всички сметки, договори и доходи на Анджелина от брака им насам. Адвокатите на Джоли са против, заявявайки, че Брад просто провокира безкрайни и скъпоструващи процедури, в опит да развали сделката за шато "Миравал".

Винарската изба се превърна в ябълка на раздора между съпрузите, а Брад обвинява Анджелина, че е злоупотребила с доверието му и е използвала труда му за лични облаги. "Имението и лозето струваха 64 милиона долара, когато ги купиха. Днес стойността на този имот е 500 милиона, а само избата струва над 160 милиона, коментират близки до двойката.".

Адвокатите на Брад смятат, че тя е измамила актьора и настояват да се развали договора с руската алкохолна компания на Юри Шефлер. "Тя не е вложила нищо в тази изба. Той й подари 10% от стойността на шатото като сватбен подарък на стойност 1 евро, за да имат равно участие, а тя продаде дела си зад гърба му", твърдят юристите. Адвокатите на Анджелина пък твърдят, че тя е искала да продаде първо имението на Брад, но той е поставил невъзможни искания пред нея. И по тази причина се е решила на варианта да го продаде на друг.

"Той просто иска да ме разори и да не коментирам опитите му да посегне на децата ни. Насилието в самолета през 2016-а година далеч не беше първият път, когато посяга на мен. Но този път насочи агресията към децата ни", казва още Анджелина. Адвокатите на Брад твърдят, че това са опити от нейна страна да отвлече вниманието от нарушението на споразумението им за имението. Брад вече има две победи и Анджи вече не може да спре с нищо исковете пред съда, въпреки че ги наричаше "злобни" и "неоснователни".