Какво толкова е сторил Благой Георгиев на бившата си съпруга Полина Спасова, че тя изпитва такова отвращение към него?! Това се питат мнозина още от развода им, когато Поли ясно показа отношението си. Кулминацията обаче дойде днес, след гневните й думи, с които отрече да се е събрала отново с Джизъса.

Припомняме, че преди дни тръгнаха слухове, че Благой и Полина са любовници и го правели зад гърба на новото му гадже Ивана Главчева. А поводът за спекулациите беше суитшърт, който явно притежават и двамата.

Спасова лично излезе с опровержение и не просто отрече, а буквално пяна й излизаше на устата от бяс. Тя заяви, че дрехата си е нейна и че просто Джизъса има същата. А и обичала да носи мъжки дрехи с големи размери, когато си е у дома и е неглиже, било й по-удобно.

"Лягала съм си с Благой, били сме се събрали като любовници... чуват ли се тези хора, които трябва да отидат на психиатър. Аз да си легна с Благой?! Аз?! След всичко, което изтърпях от него??? По-скоро ще си я отрежа и това ви го казвам съвсем категорично! Ненавиждам спомена за този човек дори и искам да го залича от живота си изцяло. Ако можех да върна времето назад, нямаше дори да се запозная с него, нямаше да го погледна", изригна Полина, която вече си има нов приятел, на име Петър.

Всички обаче се чудят какво толкова й е сторил Благо, че е така настървена към него... Надали е било нещо приятно, разбира се.

Източник: Crimesbg.com