Двамата са заедно толкова отдавна, че вече мнозина са убедени, че са се намерили като сродни души. В началото никой не даваше на Петко Димитров и Яна Димитрова повече от 2-3 годинки заедно, като се има предвид що за птица е бизнесменът. Петко обиколи сума ти жени, сред които Мария Игнатова, Преслава, Ели Гигова и още ред знайни и незнайни моми...

Но с Яна очевидно му се получи. Той я открадна навремето от Орлин Павлов и разби сърцето му, но явно така е било писано. Петко и Яна имат две деца и се грижат и за сина му от Мария Игнатова.

Пълна идилия, ще кажат всички, ако... Ако не бяха слуховете, че бракът им държи толкова време, само защото Янчето е кротка и примирена, и си затваря очите за кръшканията на мъжа си. Подобно нещо прави и Надя на Коцето, така че не е чудо невиждано...

Този път обаче Яна остана в шок не от поредните слухове за Петкова изневяра, а от това, което чу за самия него. Танцьорката пусна снимки от последната им почивка, на които Петко е с побеляла коса и брада, а... няколко души директно коментираха, че е заприличал на дъртак и че Яна има 70-годишен съпруг.

"Това я разби. Не знаем как Петко приема тези обиди, но на нея със сигурност не й стана приятно", коментират техни познати.

Източник: Crimesbg.com