Както знаем, тази седмица от "Денсинг старс " си тръгнаха Емрах Стораро и партньорката му Веселина Данева. Малкият и опърничав син на Тони Стораро взе много присърце загубата си и дори не се появи в ефира на "Преди обед" - бесен, че са избрали да оставят Валери Григоров пред него.

Всъщност на Емрах не му пука за формата, а просто искаше да продължи в него, заради Веси, по която полудял. Но не полудял от искрена любов, а от факта, че тя не го иска, че си има приятел и му е вярна. Разлигавеният синковец досега смяташе, че може да има всяка жена, която поиска и да, това беше вярно - предвид факта, че обръщаше само чалгарки и чалга фенки.

Но сега, когато на пътя му се изпречи свястно и сериозно момиче, Емрах откачил. Близки до Веси разкриха скандално, че певецът не спира да й звъни, да й пише и да й досажда в опити да я свали. Не му се получава, но той упорства като магаре и твърди, че Веселина го променила, че бил друг човек и нямало да се откаже.

"Остави ме на мира! Всичко свърши. Отношенията ни бяха колегиални, за шоуто, а то приключи. Обичам приятеля си и нямам нищо към теб", сто пъти му повторила Веси, но той не чувал.

"Емрах е едно леке, което иска да стане на неговото. Ако Веси му пусне, ще я зареже и нея, и окото му няма да мигне", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com