Е, не! Няма толкова тъпа жена! Това възкликнаха потресени и дори отвратени потребители, когато гръмна колосалната бомба, че бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина Спасова, вече е негова любовница. Да, знаем, че и сапунените сериали не предат пред това, но е факт.

Полина се е върнала обратно в леглото на Благо, след като той изревнувал от новия й приятел и започнал отново да я сваля и да й пише мили думички. Нищо, че от месеци вече има връзка с Ивана Главчева, която се води сериозна. Той да го хване Ванко 1, не ни се мисли, но...

Оказа се, че единствената, която не знае нищо за възобновената страст на Джизъса и Полина, е самата Ивана, но в момента тя вероятно е в състояние на ступор, при това с пълно право. А и бившата съпруга е доста нагла като опитва да навре в очите на всички случващото се.

Полинка се снима с букет рози, облечена в суичъра на Благой. И не - той не е неин, а негов, по размера личи, че е мъжки. Малко след това тя качи снимки от Бали и написа, че й липсва любимото място, на което също беше с Джизъса.

Хората са категорични, че Полина или е страшно тъпа, или е ненормална, за да се хване отново с Благой, след като сама му поиска развод заради лошото му отношение към нея. "Няма такава патка, бате! Пълен отврат!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com