Финалът на "Ергенът" наближава, но има голяма промяна, касаеща слуховете, които се носеха за финалната петорка в битката за сърцето на Алек Младенов. Досега се знаеше, че петте финалистки ще бъдат Надежда Вишева, Магдалена Томова, Йоана, Надя и Валерия Дакова.

Е, няма да са те. Само четири от изброените момичета действително ще продължат, но една тяхна съперница - Екатерина, обърна хода на играта и заради нея ще излети една от горепосочените пет. Както знаем, Катето се хареса на Алек на втората им среща, за която получи две рози - демек има имунитет за следващата церемония на розата.

Но не тя ще бъде причина да си замине точно определено момиче, а то самото. С действията си. И това е... Надя. Надето с тръпчинките, които уж толкова се харесваха на Алек, ще бъде изгонена от него другата седмица, а причината е... целувката.

Както видяхме, Младенов не пожела да я целуне нито веднъж от началото на сезона, което се стори странно и на зрителите, и на самата нея. Накрая тя не издържа и снощи го награби страстно и продължително. Но това не се хареса на Алек, защото той просто няма физическо привличане към Надя. От друга страна я уважава и не иска да я наранява като това ще е и причината за решението му.

Ергенът ще изпрати Надето вкъщи, за да не й дава напразни надежди, а и за да не я провокира към повторни нежности.

Източник: Crimesbg.com