Тя е винаги усмихната - е, поне се опитва да бъде такава, когато се показва на екран и в социалните мрежи. Зад перманентната усмивка на Мария Игнатова обаче се крие съвсем обикновен човек, който си има своите "периоди", така да го наречем.

Откакто съпругът й Ивайло Цветков - Нойзи беше арестуван, заради шофирате в наквасено състояние обаче, Мария не бе обелвала и дума. Вече месеци наред - нито дума. Не се е и появявала с интелектуалеца никъде при все, че преди това драпаше да го показва и да се хвали с него и любовта им.

Е, днес обаче Игнатова напуши мълчанието и призна, че има проблеми. През уикенда, когато си е у дома и би трябвало да грее от щастие с любимия. Да, ама не - Игнатова заяви, че й е кофти, че й е кисело и денят й е крив.

"Реших да не киселея на дивана, а да хвана гората. Съветвам ви да направите същото, ако сте в моето положение", написа Мария, което е многозначително. Думите й обаче бяха потвърдени и от близки до нея хора, които признаха, че с Нойзи още делят един покрив, но отношенията им стават все по-напрегнати и обтегнати.

"Карат се. Често се карат и... знае ли се... изобщо не е изключено да вървят към раздяла", коментират те.

Източник: Crimesbg.com