Съпругата на Джон Бон Джоуви го заряза. Доротея Хърли, съпруга на изпълнителя повече от 35 години не се появи на премиерата на новия му филм, въпреки всички очаквания. Отсъствието й не изглежда да смути изпълнителя, но той сподели откровено, че преди дни е направил признание, че не е бил най-верния съпруг в историята. И далеч не може да се похвали, че свято е спазвал брачните клетви.

"Истината е, че всеки един ден е предизвикателство за нас. Но когато растеш с човека до теб, няма значение дали сте заедно от вчера или от 40 години. Истината е, че не съм бил светец в брака ни. Доротея знае това. Животът непрекъснато на път има своите предизвикателства. За нас не е било лесно - пропускал съм много пиеси и училищни тържества на децата ни, а тя винаги е била до тях. Не е случаен фактът, че й дължа много. Но най-вече държа да съм честен с нея. Тя прекрасно знае, че с мен животът не е лесен, но връзката ни се основава най-вече на честност и взаимно уважение. Никога не съм я лъгал, което е и причината да останем заедно толкова време. А освен това никога не направих грешката да приема за даденост семейството си. Работех здраво, за да се запазим", споделя още Бон Джоуви.

Въпреки това отсъствието на съпругата му предизвика някои въпроси. Музикантът обаче отрече да имат проблеми в брака си и заяви, че половинката му е имала други ангажименти въпросната вечер. Той дори позира щастлив пред камерите с продуцента на документалния филм за живота си и каза "Аз не се смятам за рок звезда. Просто имам усет да пиша добри песни и по случайност ги пея добре. Това е", каза звездата.