Новината за бременността на Мартина на Слави отново взриви медийното пространство

Новината, че Мартина на Слави е бременна, отново обиколи медиите. Причината за предположението този път е, че красавицата е била засечена в столичен мол да пазарува бебешки дрешки. Кръшната балерина избрала дрешки в неутрални тонове, които да подхождат и на момченце и на момиченце. Това навежда на мисълта, че все още не се знае пола на бъдещия наследник на шоумена.

Очевидци коментират, че вероятно Мартина на Слави е в първите седмици на бременността си, тъй като все още няма коремче. Странното е, че тя е била в мола без гардовете, назначени й от Дългия да бдят за сигурността й. Мартина на Слави била засечена да обикаля магазините за бебешки дрешки в мола в компанията на няколко свои приятелки. Може би се е надявала, че покрай тях ще остане незабелязана.

[caption id="attachment_414486" align="alignright" width="300"]Мартина на Слави Мартина на Слави купува бебешки дрешки[/caption]

Не е изключено балерината да е избирала подарък за бебето на своя приятелка. Запознати коментират, че ако е бременна едва ли Слави Трифонов би я пуснал да се разхожда навън без охрана.

От друга страна балерината неведнъж е споделяла, че все още й е рано да стане майка, тъй като първо иска да мине под венчило и едва тогава да дари любимия си с наследник, пише Хот арена.

Наскоро тръгна слух , че Мартина и Слави са предприели необходимите процедури за осиновяване на дете. Дали Мартина на Слави е бременна или това е поредният слух, само времето ще покаже.