Ето какво е общото между Гала и Ани Цолова

Ето какво свързва Гала и Ани Цолова. Двете тв водещи са обзети от една и съща мания. Отскоро предаването на блондинката усилено рекламира сок от рядък плод, виреещ в Полинезия. Чудотворният сок се счита за мощно средство, което лекува болки в ставите и дори рак. За него се твърди, че детоксикира организма и помага за по-бързо отслабване, като топи мастните натрупвания без тренировки в залата.

Гала и Ани Цолова са две от родните знаменитости, които са луди по сок от този супероплод. Блондинката първа опитала горчивия еликсир и въпреки горчивия му вкус стриктно го приема ежедневно с надежда, че по този начин ще съхрани младостта си за по-дълго и ще засили метаболизма, които забавя темповете си с годините.

Ани Цолова също решила да последва примера на своята колежка и се запасила с няколко бутилки от рекламирания от нея сок. По този еликсир са се запалили все повече известни личности у нас. Сред тях са всички фолкдиви, моделки и плеймейтки, които мечтаят за стройна фигура без да посещават редовно фитнес.

Манията по тази напитка започнала на шега. Родна миска донесла първа у нас чудотворния сок, твърдейки че жените в Полинезия детоксикират организма си с този еликсир и благодарение на него са слаби.

Д-р Марияна Папазова също подкрепя тези твърдения. Тя препоръчва сок с непознатите все още съставки за лечение на ставни заболявания и рак. Въпреки, че родните лечители и медици не подкрепят мнението й, тя приписва чудотворни свойства на горчивия сок.

[caption id="attachment_464024" align="alignright" width="300"]Гала- Ани Цолова Гала и Ани Цолова обзети от една и съща мания[/caption]

Скептици коментират, че този плод вероятно ще има съдбата на китайските таблетки, които нашумяха преди време, но в момента се отричат заради множеството странични ефекти от приема им, пише Ретро.бг.

Дотогава Гала, Ани Цолова и куп родни знаменитости а и не само, ще продължат да приемат този тоник с надеждата, че той ще ги избави от болежките и им помогне да отслабнат без това да навреди на здравето им.