Веселин Маринов прекъсна турнето си заради Световното първенство по футбол

Сред почитателите на Веселин Маринов се надигна мощна вълна от недоволство – пише „България днес”. Фенки на преклонна възраст се оплакват пред изданието от решението на певеца да прекъсне пролетно-лятното си турне заради мачовете на Световното първенство по футбол в Бразилия. Музикалните поклоннички са истински нещастни, че любимият им певец е избрал да седи пред телевизора и да се кефи на здрави футболни сблъсъци, вместо да пее по площадите на страната. „Турнето не е отложено, а само е прекъснато по време на Световното първенство по футбол. Концертите ще стартират отново на 26 юли с изява в курорта Албена. Тогава вече ще има и повече туристи, които ще почиват по Черноморието и ще може да присъстват на концертите.

[caption id="attachment_414282" align="alignleft" width="300"]Веселин Маринов Веселин Маринов държи за германския отбор[/caption]

През лятото хората са много по-различни – загърбили са проблемите в офиса и искат да се забавляват” – заявява пред изданието Веселин Маринов. Изпълнителят е голям почитател на най-популярният спорт в света и често дори играе мач с приятели. Като млад Веселин Маринов е бил дори футболист и е защитавал фланелката на родния си град Полски Тръмбеш. Певецът още преди началото на първенството се заканил, че ще се опита да изгледа всички мачове от Световното, като най-голям интерес за него представляват европейските отбори. Певецът не крие пристрастията си към Германия заради дисциплината, с която играе този отбор. "Отборът на Холандия също не е за подценяване, очаквам истински подвиг от бразилците" - демонстрира познания по футбол Веселин Маринов. Все пак негов фаворит за купата е бундестимът.