Валентин, половинката на Валя от Бургас, търси вендета от мъжа, видял за последно приятелката му жива

[caption id="attachment_413104" align="alignright" width="300"]Валя от Бургас и приятелят й Валя от Бургас и приятелят й[/caption]

Валентин, приятелят на самоубилата се Валя от Бургас, търси вендета от таксиметровия шофьор, откарал младата жена до Морската градина във фаталната нощ. Бургазлии разказват, че побеснелият Валентин е издирал адреса на мъжа, видял за последно приятелката му жива. Нещо повече, полицаят нападнат бакшиша посред бял ден в центъра на Бургас. И то малко след като шофьорът е дал показания за случилото се във фаталната нощ.

Какво толкова е вбесило приятеля на Валя от Бургас, че да нападне човека пред свидетели, чудят се близките на красавицата. Бакшишът е разказал, че във въпросната нощ Валя от Бургас е била в приповдигнато настроение и е изглеждала нагласена като за купон. Шегувала се с шофьора и изобщо не приличала на човек, имащ намерение да се самоубие.

Какво от това не се харесва на Валентин, недоумяват близките на медицинската сестра? И защо разследващите крият, че в последните дни от живота си Валя от Бургас се е срещала доста често с тайнствен мъж от Пловдив, научиха от ПИК.