„Фантастико” лъже с промоционалните цени на стоките си

Клиенти изреваха от хранителната верига магазини „Фантастико”.

Те се оплакват от безобразното отношение, на което са подложени от страна на веригата „Фантастико”. Клиентите се оплакват, че почти няма магазин на „Фантастико”, в който да няма редици проблеми по отношение на обслужването от страна на персонала, както и на качеството на храните.

Един от потърпевшите клиенти на „Фанастико” споделя, че качеството на храните, които се предлагат на топлия щанд е под всякаква критика.

[caption id="attachment_414716" align="alignright" width="300"]„Фантастико” лъже с промоционалните цени на стоките си „Фантастико” лъже с промоционалните цени на стоките си[/caption]

„Опареният” клиент споделя пред информационна агенция „ПИК” с ирония, че кюфтето, което си купил преди броени дни от топлия щанд на „Фантастико” все още лае. Друг клиент на хранителната верига недоволства от факта, че хората са принудени да се редят с часове на опашките на топлия щанд, тъй като биват обслужвани само от един човек. Разбира се слабата организация винаги създава предпоставка за недоволство у клиентите. Вероятно това е и причината, поради която се образуват големи опашки пред топлите витрини на „Фантастико”, а това от своя страна забавя сериозно купувачите и води до нарастване на напрежението.

Млада дама прави още по-скандално разкритие за хранителната верига магазини „Фантастико”. Тя посочва в социалните мрежи, че служителите на веригата магазини поставят промоционални цени на някои продукти, за да примамят клиентите, но в действителност на касата тези продукти се таксуват на редовната им цена, която разбира се е по-висока от обявената на етикета. Потърпевшата клиентка споделя, че на едно пазаруване й се е случило да вземе два от лъжливите промоционални продукти. Тя съветва всички клиенти на „Фантастико” да следят касовите си бележки.

За капак на всичко, жената се оплаква и от арогантното отношение на служителите на „Фантасико” спрямо клиентите им. Тя споделя, че те реагират изключително остро всеки път, когато им бъде направена забележка за поредната немарливост или неточност от тяхна страна, пише pik.bg.