Безценните съвети на Петър Димков ни предпазват не само от болести на тялото, но и от болести на душата

Съветите на лечителя Петър Димков продължават да са актуални и днес. Народният лечител остави безценно наследство от рецепти за лечение на редица болести. Освен рецептите на Петър Димков не по-малко безценни са и неговите съвети, благодарение, на които можем да се избавим от десетки болести и да изцелим не само тялото, но и душата си.

Един от съветите на Петър Димков гласи, че трябва внимателно да подбираме предметите, с които сме заобиколени. Всеки предмет има енергия, която предава на своя притежател и оказва влияние не само върху настроението му, но и върху неговото физическо състояние.

[caption id="attachment_413770" align="alignright" width="300"]Петър Димков Петър Димков съветва да подбираме вещите си[/caption]

Петър Димков съветва да се освободим от вещите и предметите си, които не са направени с любов.

Преди да постави диагноза на пациентите си лечителят преценявал здравословното и психическото им състояние според облеклото им. Според него дрехите в тъмни тонове пречат на тялото и душата да се излекува. Те почернят душата на притежателя си и не му позволяват да види светлината в живота.

Петър Димков съветва да не пазим нито предметите, свързани с хубавите мигове от живота ни, нито тези, свързани с лоши моменти. Лечителят препоръчва, когато се променяме, да направим промяна и в гардероба си, пише ПИК.