Защо Албена Денкова скоростно се прибра в Русия?

Оказа се, че Албена Денкова се прецакала продуцентите, които са се надявали да я водят да дава интервюта и да задържат интереса към формата „Денсинг старс”. След победата в танцувалното шоу фигуристката си стегнала багажа и отлетяла да Москва, където живее с половинката си Максим Стависки. Победителката направила това заради натоварения си график, както и за да избегне отговор на въпроса нагласен ли е бил финалът в нейна полза – коментира „България днес”.

Класирането в „Денсинг старс” ядоса зрителите на предаването. Официалната страница на шоуто буквално бе залята с гневни коментари за предрешената победа още преди месеци на Албена Денкова. Титлата й бе повече от очевидна дори за останалите участници в шоуто. Фигуристката пристигна в България от Русия заради изрична уговорка, че именно тя ще грабне купата. Освен това шампионката по фигурно пързаляне получи и огромен хонорар от близо 100 хил. лева.

[caption id="attachment_412553" align="alignleft" width="300"]Албена Денкова Албена Денкова и партньорът й в "Денсинг старс" Калоян[/caption]

Още от самото начало Албена Денкова не започна на равни начала с останалите участници. Тя се включи в шоуто с близо месец закъснение и танцува по-малко от останалите, като бе и по-свежа от тях.

Победата на спортистката е обещана и заради това тя да може да изчисти името си заради инцидента, който предизвика половинката й Максим Стависки. Преди години той отне живот на младо момче и прати в кома Мануела Горсова, след като подкара мощния си джип в пияно състояние.

На второ място в „Денсинг старс” остана любимката на публиката Михаела Филева. За да не личи много нагласеният вот, от екипа на шоуто обявиха, че резултатите са изключително близки. Албена Денкова спечели състезанието с 50,4 %, а Михаела Филева събра 49,6 процента от вота. Младата певица официално не каза нищо лошо за победителката.

„За мен това беше едно истинско предизвикателство, радвам се за второто място” – коментира изпълнителката, но не успя да скрие разочарованието си.