Двамата минаха през доста перипетии - събираха се, разделяха се, в крайна сметка приключиха официално връзката си и останаха приятели. До днес. Асен Блатечки и Диляна Попова буквално се "хванали за гушите", а причината е синът им Борил.

Както стана вече ясно, манекенката ще бъде водеща заедно с Александър Сано в риалити формата "Островът на 100-те гривни", снимките на който ще продължат месеци и следователно тя няма да може да се грижи за Борил.

Детето трябва да бъде оставено изцяло на грижите на баща си Асен, който го обожава и е прекрасен татко, но и неговата работа е свързана с чести пътувания и запълнен график.

Борил трябва да има нормален живот, което ще е трудно при тези обстоятелства, но явно момчето ще бъде поверявано и на гаджето на Блатечки - Елеонора Янакиева. Тя също има две деца, така че е запозната с отглеждането на малчугани.

Фактът, че Диляна е приела поканата за формата обаче ядосал Блатечки, който бил категоричен, че това е груба грешка и че Попова трябва да се откаже. Тя не го послушала и отсякла, че това е шанс, който няма да изпусне, а той да се вкара в ролята на постоянен баща поне за няколко месеца.

"Ти си се побъркала, бе?! Ей така, а - хващаш си шапката и заминаваш, а другите кучета ги яли", беснеел Асен Блатечки.

Източник: Crimesbg.com