Най-красивата жена в света е екс вокал на поп банда

Най-красивата жена в света е бивша певица. Престижното списание Еф Ейч Ем за поредна година обяви кои са най-сексапилните представителки на нежния пол в целия свят. Изненадващо за мнозина начело на класацията застана Рейчъл Стивънс.

Най-красивата жена в светаБританката не е особено популярна у нас. Най-красивата жена в света е екс вокалист на вече разпадналата се поп група Ес Клъб 7. 36-годишната Стивънс е майка на две деца, но въпреки това демонстрира перфектна форма. Певицата редовно участва във фотосесии на списанието и редовно е в класациите по хубост. Досега обаче никога не е заемала челни позиции, камо ли първото място.

Най-красивата жена в светаХубавицата не крие, че е много поласкана от мнението на читателите на списанието за нея. Рейчъл Стивънс е сред най-успешните модели на Еф Ейч Ем още от 2000 година, когато заснема първата си корица. Освен нея в престижната класация място намират отявлени секссимволи като Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Холи Бери и други. Всички те обаче са зад победителката, предават от БЛИЦ. Анкетата на Еф Ейч Ем за най-красивата жена в света е по повод 20-годишнината на списанието.