Кубрат Пулев и Владимир Кличко дадоха първата си съвместна пресконференция преди мача за титлата

Кубрат Пулев и Владимир Кличко се срещнаха за пръв път след като стана ясно, че ще се срещнат в пряк двубой, за да спорят за титлата на световен шампион, която в момента принадлежи на украинеца. Двамата боксьори дадоха обща пресконференция в залата О2 в немския град Хамбург.

[caption id="attachment_414301" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев и Владимир Кличко Кубрат Пулев и Владимир Кличко[/caption]

Това е и мястото, където на 6 септември тази година ще се проведе дългоочакваният двубой между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. За срещата си с журналистите по-рано днес съперниците се бяха стъкнали с елегантни костюми като нашенецът се беше спрял на спортно-елегантния стил с леко разгърдена риза, докато Кличко беше заложил на вратовръзка.

Освен тях двамата, на пресконференцията присъства и мениджърът на украинеца Бернд Бьонте. Веднага след като журналистите приключиха с въпросите си, Кубрат Пулев и Владимир Кличко се снимаха за задължителния кадър лице в лице. След което позираха и в залата, побираща 20-хиляди души, в която ще се изправят един срещу друг на 6 септември, предават от sportal.bg.

[gallery link="file" ids="414302,414303,414304,414305"]