Фики Стораро разкри цялата истина за отношенията си с манекенката!

Синът на Тони Стораро - мускулестият Фики Стораро проговори за гаджето си Христина Вескова и разкри реалността за взаимоотношенията си с менекенката. Оказа се, че слуховете за голямата им любов не отговарят на действителността и между Фики Стораро и Христина няма нищо.

Двамата наистина са имали връзка, но тя е била отдавна и е продължила много кратко време. "Вярно е, че с Христина имахме определени взаимоотношения, но това беше през миналата зима. Срещахме се страшно кратко време, а после пътищата ни се разделиха. Знаете как е - искрите припламват, но после осъзнавате, че с човека до вас сте твърде различни и всичко приключва. В момента обаче с Христина сме в изключително добри отношения, които са чисто приятелски", разкри Фики Стораро.

[caption id="attachment_412333" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро и Христина са били заедно, но за кратко[/caption]

За щастие на многобройните си фенки, Фики Стораро каза още, че към момента сърцето му е напълно свободно и не излиза сериозно с никое момиче. "В процес на търсене съм. Искам да открия наистина подходящото момиче за себе си и докато не се случи, няма да кажа, че съм обвързан. Мимолетните отношения за мен не са нещо сериозно", каза Фики Стораро.

Наред с търсенето на "перфектната жена" Фики Стораро се е заел упорито с кариерата си, която засега върви доста обещаващо. Фики Стораро се превърна в един от най-тачените изпълнители и е на път сериозно да конкурира дори славата на видния си татко Тони Стораро.

[caption id="attachment_412335" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро и Христина имали връзка миналата зима Фики Стораро и Христина имали връзка миналата зима[/caption]

Тони Стораро е страшно доволен от този факт и пожелава на Фики Стораро тройно по-големи успехи от неговите. Както и да си намери свястно момиче, с което някой ден да създаде семейство и дом.