Примата Лили Иванова се страхува от удавяне

Звездата на родната ни естрада Лили Иванова реши да отмени шумно рекламирания си концерт в Лозенец, тъй като се страхува за живота си – пише „България днес”. 76-годишната изпълнителка реши да не прави панаири на 19 юли и отмени участието си. Причината е, че певицата не може да плува, а плажът на който е построена „Хасиенда бийч”, е наполовина погълнат от морето след последните порои и наводнения – отбелязва изданието. След като разбрала каква е обстановката, певицата категорично отказала да пее, тъй като според нея сцената била опасна, недостатъчно добре обезопасена. Организаторите на концерта са на същото мнение и според тях безопасността на певицата е много по-важна от всичко останало.

[caption id="attachment_415485" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова отмени свой концерт Лили Иванова отмени свой концерт[/caption]

„Опасно е концертът да се състои. От съображения за сигурност към Лили Иванова и публиката ще отменим проявата. Декорите към сцената от Националната опера и балет са тежки и е невъзможно да бъдат застопорени, ще ни трябват понтони, което е трудоемко и няма как да е готово до 19-и юли” – споделя пред изданието продуцентът на изпълнителката Димитър Тодоранов. Собственикът на заведението обясни, че въпреки отложената проява заради наводнението той и екипът му ще продължат да работят с най-успялата БГ певица. „Лили Иванова е професионалист, на когото всички се възхищаваме” – обяснява пред изданието  бизнесменът. Концертът на примата бе шумно рекламиран, като дори някои медии писаха, че певицата ще излезе да пее по бански.