Екшън звездата Джейсън Стейтъм е пред раздяла с половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли, с която са заедно повече от 10 години – гръмнаха клюкарските издания начело с платформата TMZ. Ако се вярва на слуховете, актьорът от известно време не живее с приятелката си, от която има син и дъщеря. Роузи, която е с цели 20 години по-млада от 56-годишния Джейсън Стейтъм, е напуснала имението му в Бевърли Хилс и в моманта живее в Ню Йорк заедно с 2-годишната им дъщеричка.

„Двамата са в труден период. Опитват се да закрепят отношенията си, но този път те май са безвъзвратно счупени“ – коментират източници на клюкарското сп. „Пийпъл“. Джейсън Стетъм така и не се ожени за майката на двете му деца, въпреки, че е сгоден с нея още от 2017 г. До този момент двамата са се разделяли и събирали поне 4 пъти, но сега май нещата са много сериозни.

Жълтите издания отдавна подозират, че идилията между двамата британци е просто сапунен мехур и все някога ще се спука. Е, този момент може би е настъпил сега, макар че родителите носят отговорност вече за две деца – по-голямото момче и сестричката му.

Източник: „Уикенд“