Сагата между Лидия и Атанас Колев беше заприличала на хорър или психо трилър. Знаем, че двойката бе заедно няколко години, но първоначалният екстаз от влюбеността и адреналина в един момент се замени с тормоз. Тормоз от страна на рапъра към нея, разбира се, като често пъти се стигаше и до физическа разправа.

Чалга дивата неколкократно бягаше от Наско Колев, но чувствата й я връщаха обратно при него, докато не изпадна в тежка депресия. "Не съм щастлива, не мога да го отрека. В дупка съм и правя всичко по силите си, за да изляза от нея", беше признала преди месеци Лидия в мрежата.

Е, очевидно вече е излязла и се е отървала от призрака на Колев по възможно най-добрия начин - с нова любов. Лидия имаше рожден ден и навърши 23 години, а в профила си не спря да снима огромния букет рози, явно подарен й от скъп човек. Тя не просто пусна снимка, тя си направи цяла фотосесия с този букет, което говори много. И очевидно искаше да натрие носа на рапъра като му покаже, че е щастлива и че това е краят между тях.

Близки до нея потвърдиха новината и разкриха, че новият й любим е доста богат, млад е и е красив, дори по-красив от Наско Колев. Но всъщност това няма такова значение, по-важна е усмивката на Лидия, която греела до него всеки път.

Източник: Crimesbg.com