В понеделник известният холивудски психиатър се включи в предаването „TMZ Live“, където изказа професионалното си мнение за положението на Бритни, която изглежда се разпада по шевовете, а финансите ѝ са в безпорядък, тъй като продължава да харчи прекомерно.

Чуйте какво казва д-р Софи, според когото Бритни се нуждае от това: от негова гледна точка той смята, че вторият кръг на съдебно решение за попечителство може да е най-доброто.

Той също така казва, че според него Бритни не приема лекарствата си. и  че би вкарал принудително тези лекарства в организма ѝ, независимо дали ѝ харесва или не, ако тя е под негови грижи като пациент.

Това може да звучи като пламенен коментар, но Софи обяснява защо наистина смята, че това е най-добрият път за нея в момента- защото според него тя е на път да се самоунищожи и бомбата със закъснител рано или късно ще избухне, което може да стане неприятно.

Разбира се, това може да разбуни тълпата на #FreeBritney, която беше в пълен състав, когато тя беше освободена от опеката си преди няколко години. И макар че обществеността може да е против опекунството, добрият лекар тук ни казва, че съдията трябва да гледа кое е най-доброто за Бритни, което според него е юридически апарат около нея, който да контролира поведението ѝ.

Източник: tmz.com