Лъсна лъжата на Дарина Павлова

Дарина Павлова си прави реклама на чужд гръб. Тя парадира с несъществуващи приятелства, разкриха хора от обкръжението й.

Мадам Мулти не пропуска възможност да изтъкне, че е в много близки отношения с десетки холивудски звезди. Напоследък тя постоянно парадира с приятелството си с Джордж Клуни и очарователната му съпруга Амал.

Тя беше шаферка на сватбата на доведената щерка на Дарина - Венцеслава. Наследницата на мафиота се венча миналото лято за известния арабски бизнесмен Тарик Микнас. Ослепителната Амал е негова братовчедка, но това не я прави най-добра приятелка на Мадам Мулти, убедени са хора от обкръжението й.

[caption id="attachment_447179" align="alignright" width="280"]Дарина Павлова Дарина Павлова лъже за приятелството си с Амал[/caption]

Милионерката напоследък постоянно парадира с това, че ще отпразнува рождения си ден в компанията на Джорд Клуни и съпругата му.

Тази година вдовицата на Илия Павлов навършва 52 години и по повод това подготвя грандиозен купон. Последните години тя отбелязва личния си празник с шумни празненства в просторния си дом в центъра на Рим.

Тази година тя реши да отпразнува в България рождения си ден. Причина за отлагането на партито е участието й в "България търси талант". Финалът на шоуто е днес и след това Дарина Павлова ще отпразнува рождения си ден.

Тя обяви, че на партито й в столицата ще присъстват дузина холивудски звезди и ще бъде нещо невиждано досега. Според казаното от Мадам Мулти, лично за празника й ще я поздрави и Джорд Клуни.

Проверка в графика на знаменития актьор установи, че в програмата му не е заложено пътуване до Балканите, научи ПИК. Това означава, че Мадам Мулти за пореден път си направи реклама на чужд гръб.

През последните дни тя е пренебрегнала напълно ангажиментите си като жури на музикалния формат и е погълната изцяло от подготовката за пиршеството по повод личния й празник.