Фурията Дарина Йотова - Дара и Ервин Иванов се носеха на любовни криле в небесата, сгодиха се, а певицата не сваляше годежния пръстен от ръката си. Но, както знаем, пръстени се връщат... ако човекът, когото си обичал, се окаже с непознато лице.

Близки до Дара разкриха, че между нея и Ервин има сериозни проблеми и че тя е започнала да вижда истинското му лице. Което не е такова, каквото би приела и харесала.

Младата Йотова наивно вярвала, че турчинът я обича и това е нормално - колкото и "опит" да има, Дарето е доста по-млада от него, което е негово предимство и лесно може да я заблуди. Фактите обаче са показателни и те са такива - Ервин никъде в профила си не е оставил информация, че е обвързан с певицата, камо ли, че е сгоден.

Никъде в профила му няма общи снимки с Дара, а само с приятели, както и постове относно работата му. Вярно е, че той не виси постоянно в мрежата, но Йотова се изнервила и с право реагирала остро - гледайки профила му, тя сякаш не съществува.

"Дара започна да осъзнава, че тя го обича повече, докато той е някак студен и доста сдържан. Кой обичащ мъж не би показал с гордост жената до себе си, а техни снимки пуска само тя. Имаха сериозен спор по темата, но той не се коригира и това я нарани", разкриват източниците.

Източник: Crimesbg.com