Какво се случва с бурната любов на третия ерген Алек Младенов, популярен вече като Мамин Алек (колкото и да се сърди Сашо Кадиев, че са му дублирали прякора)... Този въпрос си задават последователи на ергенина в нета, след като днес той ги изненада с нещо неочаквано.

Допреди седмици Алекс прекарваше всяка свободна минута с приятелката си Царина Рускова, която лично представи на обществеността и обяви в ефир колко е влюбен. Младенов не спираше да дава интервюта и да разказва как с Царина били сродни души, как се открили един друг и как не е срещал жена като нея.

Рускова е на годините на Маги Томова, която му дойде "дъртичка" в риалити формата, но пък със сигурност парите я карат до "младее". Защото дори родителката на Алек - Ксения Младенова прие застаряващата Царина с отворени обятия, за разлика от Магдалена Томова. Знаем, че Рускова е доста богата и с добра кариера на адвокат.

Именно затова всички днес се чудят къде е тя и какво се случва, щом Младенов пусна снимки за празника и почивните дни, които ще прекара сам в... лозе. Така де, той се престори на гроздоберач и поздрави българите, но даде да се разбере, че Рускова не е с него.

Двамата скоро не са пускали и други общи снимки и постове, което наведе на адекватния въпрос заедно ли са още?!

Източник: Crimesbg.com