Не, това не може да е Иван Христов. И в двата случая!... Това си казват потребители в нета, откакто видяха снимките на продуцента от плажа. Екранната половинка на Андрей Арнаудов се показа по бански и спря дъха на мнозина, въпреки че фотосите всъщност са два на брой.

На първия Иван не е просто в топ форма, той е близо до съвършенството. Мускули, плосък корем с плочки и релеф по него, абе... мани бегай, мачо, та дрънка. До него е застанал Ванко Георгиев, който е фитнес инструктор и очевидно показва каква чудна работа е свършил с наш Ваньо.

Е, тъкмо фенките му се възрадваха и... туше - опосумът се показа на реалната си снимка, защото онази се оказа фотошопирана. А реалната... ами на реалната Иван е отпрал такъв корем, че не можеш да го познаеш. А и леко се е поотпуснал.За разлика от Андрей, който в момента е във върховата си форма - отслабнал и почти жилав.

"За това е виновна Ирина. Тази жена постоянно готви, а Иванчо яде, какво да прави... И ето, че резултатът е налице. Но е добре, че сам си призна за фотошопа с идеалното тяло, поне има чувство за хумор и самоирония", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com