Може би ще трябва да ви показваме повечко порасналата Крисия Тодорова, а и тя самата да е по-активна в социалките, защото все още сума ти народ не иска да приеме, че детето е вече жена. Да, Криси е на 20 години и въпреки че е запазила детската си муцунка и излъчване, вече е напълно зрял и голям човек.

И това й дава пълното право да живее живота си така, както иска. Вярно е, че тя не излага на показ най-интимните си преживявания и за огромно щастие, не се превърна в кифла. Но няма как една млада дама да не иска да бъде красива, секси, желана... и Криси не прави изключение.

Тези дни тя се пусна по бански в нета и макар да не се снима в стойки и чупки като първа кифла, събра очите на мнозина. Не може да се отрече, че и като малка, и сега, Крисия си е сладурана и човече с много чар, което не се среща често при нейните връстници.

На нови снимки я виждаме да пийва бяло винце, но не в компанията на мъж, а на приятели, с които си е направила и екскурзия в планината. Криси се прегръща с една от тези свои приятелки и не - двете не са обратни! Просто се забавляват.

А ние й пожелаваме да си остане все така непринудена и чиста и занапред!

Източник: Crimesbg.com