Малко известният певец Алек Сандър (може би ще се сетите за него само от участието му във ВИП Брадър навремето) закопа чалга дивата Андреа. При това го направи директно в ефир и то в национален - този на Нова ТВ.

Днес Сандър беше гост в студиото сутринта, а заедно с него трябваше там да бъде и Андреа. Двамата направиха "Песен за мир", а сега работят и по нов проект, който обаче още се пази в тайна. Именно за работата и плановете си трябваше да споделят, но певачката не се появи в студиото. Дори не предупреди за това.

"Тя има един любовник, който я разболя, затова не дойде", изцепи се Алек Сандър. Той явно опита да пробута версията, че чалгарката е изцедена от любов и нощни страсти, но истината е друга и всички вече я научиха. А именно фактът, че последният й любовник Емре Йозмен я заряза и отрече някога да е имал сериозни планове за нея.

"Как да се появи в студиото Андреа, като отлично знае, че водещата неминуемо ще зачекне и темата за личния й живот. Ще я пита има ли друг след Кобрата, как я кара... И какво ще каже нашата - не, никой ме не ще. Това ли?! Разбира се, че ще се чупи от предаването, за да не стане за резил. Ако наистина имаше мъж до себе си и то сериозен, сама щеше да си плати, че да го покаже като мечка по телевизията", коментират хора от обкръжението й.

Източник: Crimesbg.com