На ръба на търпението си е чаровната Нели Атанасова, това разкриха изненадващо близки до семейството им хора. А причината не е половинката й Александър Сано, който я обожава, а снаха й - Антоанет Пепе. Да, Пепето и младият Иво Карамански още нямат официален брак, но на практика тя от години е приета като истинска снаха в дома, а след раждането на малката Беатрис, позициите й съвсем се затвърдили.

Явно това е разглезило родилката, която знаем, че не само се изявява като инфлуенсър, но буквално е вманиачена в мрежите и в това да се показва. Помним как още след самото раждане, дни по-късно, Пепе се изтипоса в нета да си показва тялото, а после се щракна с Иво от почивка край морето.

Лошо няма, но Антоанет започнала твърде често да разчита на Нели Атанасова за всичко - от домакинската работа, до гледането на бебето, което не е никак лесно. Разбира се, Нели винаги и с удоволствие помагала, защото е влюбена във внучката си, но капризите на многодетната Антоанет Пепе й идвали в повечко.

"Като е раждала четири деца, да е мислила. Не стига, че всички в тази фамилия й треперят, а сега дай да направим и Нели "момиче за всичко". Ами не става, да се стяга и да си върши задълженията, а не само да се чекне и снима, защото Нели вече се ядосва", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com