Тенис звездата Григор Димитров върти тайна любов с популярна турска риалити звезда. Новата изгора на нашенеца има турски корени, но още от детството си се установява със семейството си във Великобритания. Днес 30-годишната знойна кадъна е вървежна моделка и любимка на британците от тв екрана.

Свалката на Гришо с Екин-Су станала в Монте Карло, където ги запознал общ познат. Говори се, че красивата туркиня вече е имала „премиера“ в леглото на спортиста през лятото.

Какво узнахме за Екин-Су?

Освен че е красива, турската кадъна се оказва и шавлива... Тя обича около нея да се навъртат мъже, независимо какви са отношенията им. Преди месец Екин-Су разпали мрежата с „потно“ селфи от фитнеса, където бе в опасна близост с новата звезда на турския футбол Арда Гюлер, 11 години по-млад от нея.

През 2022 г. Екин-Су става победителка в любовното риалити „Островът на любовта“, в което се залюбва с италианския мачо Давиде Санклименти. Иначе за любовното й минало преди аферата й с Давиде не се знае нищо.

През март, тази година туркинята си вдигна още акциите в британската версия на „ВИП Брадър“. Красавицата се задържа в къщата на риалитито до самия финал, но напусна шоуто по лични причини. Въпреки това рейтингът на Екин-Су се помпа до небето и в момента е сред любимите риалити герои на британците.

Източник „Уикенд“