Те са родени при пълна секретност, далеч от очите на целия свят, но целият свят е в краката им. Баща им е един от най-могъщите хора на света, а те са най-пазеното съкровище в цяла Русия. Защото са синове на Владимир Путин и Алина Кабаева.

Единият наследник на Путин се казва Иван Владимирович и е роден през 2015-а година в Швейцария. По-малкият му брат — Владимир Владимирович се ражда през 2019-а в Москва. Семейството живее в затворен комплекс в Санкт Петербург, но децата са в пълна изолация. Освен, че са под денонощната охрана на ФСБ те рядко виждат родителите си и особено баща си. Те не ходят на училище. Те не се движат пеша извън дома си. Те не общуват с деца. Не ходят на градина. Не посещават обществени места. Защото са най-пазените деца в целия свят.

Когато през 2015-а година Путин се разведе с първата си съпруга Людмила, а скоро след това се чу, че ще се жени, изданието, което обяви новината, бързо прекрати дейност."Не обичам хората да си навират болните носове в делата на външни лица и после да разпространяват романтичните си, но илюзорни фантазии пред света", заяви тогава Путин. И дни по-късно изданието прекрати дейност.

Все пак новината за сватбата с Алина Кабаева се оказа истина, а бившата гимнастичка е родила две, а не три деца на Путин, както се смяташе по-рано. Но дори и майка си младежите виждат изключително рядко.

"За тях се грижи една малка армия от хора, лично задължени на Путин. Дори персоналът не знае кои са родителите им наистина. Получават нареждания от жена, която се представя за майка на момчетата, но всъщност е сестра на Алина Кабаева. Техните актове за раждане и дати на раждане са толкова добре скрити, че малцина знаят за тяхното съществуване", разкрива още изданието, направило разследването. Децата разполагат с всички удобства, но са абсолютно изолирани от останалата част от света, казват източници.