Джордж Клуни и Брад Пит се завърнаха на кинофестивала във Венеция за световната премиера на филма „Вълци единаци“. Актьорите предизвикаха истински фурор сред фенове и фотографи, а Брад за първи път показа официално на червения килим половинката си Инес де Рамон. По късно холивудските звезди наеха цял ресторант за жените си и облякоха келнерски униформи, за да им сервират лично.

Заведението се казва „Ристоранте да Иво“ и по ирония на съдбата има българска връзка. Тузарският ресторант е открит през 1976 г. от Иво Натали – син на наши емигранти от еврейски произход, които напускат родината в края на 30-те години. Известен с традиционната си италианска кухня, ресторантът е любим на много публични личности сред които Хилъри Клинтън и музикантите от „Ю Ту“.

Джордж Клуни и Брад Пит са платили 50 000 долара, за да се разполагат сами в изисканото заведение и отделно от това са оставили поне още 10 бона бакшиш за персонала. Двамата свалили официалните костюми и облекли униформи на сервитьори, като лично обслужвали своите дами Амал и Инес де Рамон.

При което след призива „Ало, келнер“ актьорите лично поднасяли ястията на любимите си. Нямаме данни дали доволните клиентки са ги потупвали по задните части, но звучи съвсем вероятно...

Източник „Уикенд“