Цветелина Бориславова бе снимана случайно, слизайки от луксозен автомобил на улица „Славянска”. Натоварената с покупки дама се отправи към дома си, изпратена от личен шофьор. Бившето гадже на лидера на ГЕРБ рядко може да бъде забелязана под светлините на прожекторите – не дава интервюта и избягва светски събития.

Цветелина Бориславова лъсна на папарашки снимки (Бившата на Борисов бе  щракната в близост до дома си)

Цветелина Бориславова лъсна на папарашки снимки (Бившата на Борисов бе  щракната в близост до дома си) - Снимка 2

Цветелина Бориславова лъсна на папарашки снимки (Бившата на Борисов бе  щракната в близост до дома си) - Снимка 3

Цветелина Бориславова лъсна на папарашки снимки (Бившата на Борисов бе  щракната в близост до дома си) - Снимка 4

Вип дамата и Борисов сложиха край на връзката си още през 2009, когато от кмет на София той стана министър председател. Продължават да поддържат отношения, които по-скоро са официални, отколкото приятелски.

Бориславова се шири в сграда, в която се помещава исландското консулство у нас. Всъщност Цветелина е почетен консул на Исландия и притежава паспорт на  дипломат, заради който има и дипломатически имунитет.Охранявана е 24 часа на ден.

 

Цветелина Бориславова лъсна на папарашки снимки (Бившата на Борисов бе  щракната в близост до дома си) - Снимка 5

Като банкерка тя получи 170 млн от дяловете си в Си банк, обзавела се е с разкошна вила на Халкидики и редовно пътува по целия свят. В светските среди, където се подвизават столичните богаташи тя е известна като най-богатата българка сред жените. Която е редовен посетител на най-скъпарскте козметични салони и студиа в София. Преди десетина години тя си направи естетическа корекция във Виена. А както е видно от снимките 64-годишната дама се грижи старателно за външния си вид.

През 2010 изданието на вестник „Пари” я обяви за най-богатата българска жена, чието състояние се изчислява на 219,8 милиона.

Източник: Ретро